Du er her. Fur jagtforening > Nyheder

18-05-2019: Bliv hjælper på Samsø Festival – få betaling i lerduer

Samsø Jagtforening og Kreds 3 har indgået et samarbejde med Samsø Festival om at stille med hjælpere til adgangskontrol. Hjælperne honoreres med lerduer – 50 stk. for 1 times arbejde.

17-05-2019: Køb ikke peberspray på internettet!

Tænk dig om, når du køber én af de nu lovliggjorte pebersprays på nettet. Køber du på et udenlandsk site, risikerer du at miste jagttegnet.

16-05-2019: Uafklaret situation for dåvildtjagten

Det kommende folketingsvalg vil sandsynligvis bremse behandlingen af en række sager – herunder arbejdet med jagttidsbekendtgørelsen.

16-05-2019: Tøsernes fødselsdagsskydning

Lørdag den 11. maj holdt Team Tøs Fødselsdags- og jubilæumsskydning på Hagested-Gislinge jagtforenings skydebane. I år er det nemlig tyve år siden, at netværket for kvindelige jægere blev dannet netop her.

15-05-2019: Regulering af mårhund fra grav marts-juli

Lovgivningen giver mulighed for at regulere mårhund året rundt og dermed også muligheden for at opspore en grav med mårhundehvalpe og aflive dem.

15-05-2019: Tilmeldingen til den sidste Sommercamp er åben!

I slutningen af april åbnede vi for tilmeldingen til de første af Jægerforbundets Sommercamps for børn, og nu er tilmeldingen åbnet til den sidste Sommercamp, som afholdes ved Blåvandshuk

15-05-2019: Fælles dataindsamling og forvaltning af trækvildt: Hør hvad forskerne mener

Da repræsentanter fra 7 nordeuropæiske lande mødtes til en snak om fælles forvaltning af trækvildt, var forskernes budskab klart: Trækvildtet skal forvaltes på tværs af landegrænser på baggrund af data, som jægerne kan hjælpe med at indsamle.

15-05-2019: Mens vi venter: Ulige 12-ender buk

Michael Ravn elsker at komme i Skotland. Et utroligt smukt land med meget gæstfrie folk – og en ofte nøje forvaltet bestand af råvildt, som siger spar 2 til alt andet. Den 55-årige jæger var i landet for 16. år i træk, så han har stor erfaring. Men han troede ikke sine egne øjne, da han kom hen til denne buk. Det forstår man godt.